brouwerij Verhofstede
stop
Stephanie de Jaeger kocht in 1885 de eeuwenoude brouwerij en huwde kort daarna met Julien Verhofstede, die brouwer werd. Vanaf 1934 werd er ook limonade gemaakt. In 1942 werd het brouwerijgebouw opgetrokken. Eugeen volgde Julien op en brouwde er samen met zijn zoon Stefan tot in de jaren zestig uitsluitend bier van hoge gisting. De derde generatie - Stefan en Christiaan Verhofstede - bouwde het bedrijf om tot een ambachtelijke likeurfabriek. Nu start de enthousiaste vierde generatie in ons familiebedrijf. Alle dranken worden op een ambachtelijke manier gemaakt. Ze bundelen het onversneden vakmanschap van vier generaties.
Vermout
Verhofstede Vermout smaakt vol en krachtig met een zachte lange afdronk. Wat maakt de drank uniek? Er wordt beroep gedaan op een kwalitatieve likeur uit Spanje die na toevoeging van een uitgelezen kruidenpallet een loepzuivere drank geeft met een mooie balans tussen zoet en bitter. Het perfecte aperitief.