Over ons

Wij importeren karaktervolle wijnen met een eigen identiteit en verhaal

Roels wijnimport

Wij importeren wijnen uit wijnregio’s overal ter wereld met de nadruk op Europa, selecteren streng op kwaliteit en leggen de nadruk op originele druivenrassen per wijnregio. Ons aanbod bestaat uit wijnen met karakter en een eigen verhaal.

Wenst u vrijblijvend advies? Kom langs of contacteer ons.

Horeca

Voor u als horeca klant zijn wij uw partner bij het begeleiden en het samenstellen van uw wijnkaart. Wij leggen de nadruk op karakter, waar originele wijnen uit alle windstreken aan te pas komen en we niet alleen de platgetreden paden betreden. Het selecteren van passende wijnen bij uw gerechten is één van onze stokpaardjes. Niet iedereen heeft een sommelier in dienst.

Een goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn. Serveer beter een goed glas wijn dan een glas van matige kwaliteit.

U als sommelier staan we bij om originele en passende wijnen voor te stellen die nauw aansluiten bij de gerechten die door de chef in de keuken gecreëerd worden. In samenspraak worden degustaties georganiseerd om passende wijnen te selecteren.

Bedrijven

Voor uw bedrijf stellen we relatiegeschenken samen op maat. Daarnaast helpen wij u bij het selecteren van uw receptiewijnen waar de kwaliteit ons hoogste goed is zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Wij maken vrijblijvend een offerte.

Particulieren

Volgens uw smaak en voorkeur helpen we u graag bij het selecteren van uw geschikte wijn. Voor feesten en andere gelegenheden staan we u graag bij om de gepaste wijn te kiezen bij uw feestmenu.

Wijnglazen

We stellen gratis professionele wijnglazen van Spiegelau ter beschikking voor uw recepties of feesten.

Webshop

Bestellen kan via de webshop of ter plaatse in onze zaak te Roeselare. Contacteer ons via info@roels.be of telefonisch op 051/ 744 965

ontdek onze webshop

Geef een cadeaubon met karakter

Ja, ik wil iemand een plezier doen

Op de hoogte blijven van acties?