Over ons

Wij importeren karaktervolle wijnen met een eigen identiteit en verhaal

Roels wijnimport

Wij zijn een bedrijf dat wijnen invoert uit wijnregio’s overal ter wereld met de nadruk op Europa. We selecteren streng op kwaliteit en leggen de nadruk op originele druivenrassen en typiciteit per wijnregio. Ons aanbod bestaat uit wijnen met karakter en een eigen verhaal.

Wenst u vrijblijvend advies? Kom langs of contacteer ons.

Horeca

Voor u als horeca klant zijn wij uw partner bij het begeleiden en het samenstellen van uw wijnkaart. Wij leggen de nadruk op karakter, waar originele wijnen uit alle windstreken aan te pas komen en we niet alleen de platgetreden paden betreden. Het selecteren van passende wijnen bij uw gerechten is één van onze stokpaardjes. Niet iedereen heeft een sommelier in dienst.

Een goede wijn hoeft helemaal niet duur te zijn. Serveer beter een goed glas wijn dan een glas van matige kwaliteit.

U als sommelier staan we bij om originele en passende wijnen voor te stellen die nauw aansluiten bij de gerechten die door de chef in de keuken gecreëerd worden. In samenspraak worden degustaties georganiseerd om passende wijnen te selecteren.

Bedrijven

Voor uw bedrijf stellen we relatiegeschenken samen op maat van uw klant. Daarnaast helpen wij u bij het selecteren van uw receptiewijnen waar de kwaliteit ons hoogste goed is zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Wij maken vrijblijvend een offerte.

Particulieren

Volgens uw smaak en voorkeur helpen we u graag bij het selecteren van uw geschikte wijn. Voor feesten en andere gelegenheden staan we u graag bij om de gepaste wijn te kiezen bij uw feestmenu.

Wijnglazen

We stellen gratis professionele wijnglazen van Spiegelau ter beschikking voor uw recepties of feesten.

Webshop

Binnenkort lanceren we onze webshop waar u reeds een greep zal vinden uit ons aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor ons uitgebreid aanbod in ons magazijn in Roeselare.

ontdek onze webshop

Geef een cadeaubon met karakter

Ja, ik wil iemand een plezier doen

Op de hoogte blijven van acties?