Grand Mayan
agave
stop
Ons verhaal
Carlos Monsalve, een ervaren veteraan uit de sector, oprichter en eigenaar van Grand Mayan Tequila, heeft meer dan 20 jaar ervaring in vrijwel elk facet van de tequila-industrie. Tijdens zijn reizen over de hele wereld zag hij de vraag naar 100% blauwe agave tequilas wereldwijd groeien.
Voordat hij Grand Mayan oprichtte, werkte Carlos ook jarenlang als consultant om grote internationale tequilamerken te lanceren en cursussen te geven aan individuen die de creatie, productie en export van tequila-merken beter wilden begrijpen.
Onze familie
Carlos wijdt zijn leven aan Grand Mayan Tequila, waarbij hij en zijn familie voor 100% bij het proces betrokken zijn. Samen met zijn zoon Carlos Jr. benadert hij elk aspect van het productieproces op een praktische manier, van het testen van de grond en het inkopen van blauwe agave tot het proeven van elke partij tequila voordat deze zorgvuldig wordt gebotteld. Hij heeft internationale erkenning gekregen voor zijn gedrevenheid en passie voor premium tequila, en is vereerd om samen met zijn zoon, Carlos Jr., de familietraditie voort te zetten.
Onze handgeschilderde flessen
Elke unieke keramische karaf is met de hand vervaardigd, individueel genummerd en beschilderd door lokale Mexicaanse kunstenaars in Mexico-Stad, waardoor elke fles een kunstwerk wordt, maar wat erin zit is echt een meesterwerk!
Grand Mayan tequila Extra Aged
De agave die wordt gebruikt om Grand Mayan Extra Aged te maken, wordt langzaam gekookt in traditionele steen- en baksteenovens, langzaam gefermenteerd en vervolgens tweemaal gedistilleerd in met koper beklede ketels. Vervolgens rust hij gedurende minimaal 3 tot maximaal 5 jaar in ex-bourbon- en ex-cognacvaten. Elke batch is meesterlijk gemengd, perfect glad met een gelaagde, lange afdronk. Een Tequila voor elke speciale gelegenheid, heel vol en vefijnd!